Raam decoratie Splendid Pliss /Latende

Splendid Pliss en de Latende montage zonder boren

De Splendid Pliss is een raamdecoratieproduct te monteren zonder boren speciaal gemaakt voor kunststof kozijnen, geïntegreerd in een aluminium frame en door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband gemonteerd op de glaslatten van het kozijn.

Alle decoratie plisse types worden geplaatst tussen de glaslatten waardoor er weinig glas verlies is.  De plissé types hebben een geïntegreerde handgrepen in de treklijsten, deze zijn voorzien van een uniek vergrendel systeem waardoor deze in elke gewenste stand kunnen worden gezet. Door dit systeem is het ook mogelijk om bredere kozijnen van deze raamdecoratie te voorzien. Door de montage bevestiging van de dubbelzijdige magneet- en staalband kan het decoratie product eenvoudig worden verwijderden weer teruggeplaatst worden.

De bediening bij Splendid Pliss is van boven naar beneden en van beneden naar boven. De stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. Bij de decoratieve en niet doorschijnende stoffen zijn de koordjes in het stof zichtbaar.

Latende

Heeft jaloezieën i.p.v. de plissé stoffen verder werkt het montage systeem het zelfde.

Dit product is ook aanwezig in onze showroom kom langs voor een goede indruk een kleuren kaart is aanwezig.

Prijzen op aanvraag

Splendid Pliss keje haagland kozijnen zuidholland
decoratief
Splendid Pliss keje haagland kozijnen zuidholland
verduisterend
Splendid Pliss keje haagland kozijnen zuidholland
decoratief
latende keje haagland kozjjnen zuidholland
latende